Administratiekantoor - Belastingadviseur - Delfgauw

Administratiekantoor - Belastingadviseur voor ondernemers uit Delfgauw

 

Rosier Bijl van Kan administratie- & belastingadviesbureau B.V. is een administratiekantoor gevestigds in Delft. We richten onze dienstverlening op ondernemers en hun onderneming binnen het kleinbedrijf in Delft en omliggende plaatsen, waaronder Delfgauw. We staan ondernemers met raad en daad bij op het gebied van administratie (boekhouding), jaarrapportages, het opstellen van belastingaangiften en het verzorgen van de loonadministratie. Daarnaast zorgen we ervoor dat u niet teveel belasting betaalt en denken we mee over bedrijfseconomische vraagstukken.

 

Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat klanten als onze sterke punten zien: no-nonsense, concrete adviezen en oplossingen, betrouwbaar, afspraken - tijdig - nakomen, goed bereikbaar. Daar zijn we trots op en doen steeds ons best dit verder te verbeteren!

 

Zoekt u een administratiekantoor in de buurt van Delfgauw?

Bent u een startende ondernemer? Of heeft u al een administratiekantoor / boekhouder / accountant, maar bent u niet meer te vreden over bijvoorbeeld de dienstverlening, het kostenplaatje of de wijze van benadering? Ons kantoor in Delft is goed bereikbaar vanuit Delfgauw (met voldoende parkeergelegenheid) en we komen graag met u in contact!

 

Herkent u zich in het voorgaande? Neemt u dan eens contact op met Evert Bijl, Jon Hulst of Erik van Kan, telefonisch op 015-2136746 of stuur een bericht en maak een afspraak om kennis te komen maken op ons kantoor in Delft.