Administratiekantoor - Belastingadviseur - Den Hoorn

Administratiekantoor - Belastingadviseur voor ondernemers uit Den Hoorn

 

Rosier Bijl van Kan administratie- & belastingadviesbureau B.V. is een administratiekantoor dat zich met veel plezier en enthousiasme richt op ondernemers binnen het kleinbedrijf in Delft en omliggende plaatsen waaronder Den Hoorn. We staan ondernemers en hun onderneming met raad en daad bij op het gebied van administratie (boekhouding), jaarrapportages, het opstellen van belastingaangiften en het verzorgen van de salarisadministratie. Daarnaast zorgen we ervoor dat u niet teveel belasting betaalt en denken we mee over uiteenlopende bedrijfsgerelateerde vraagstukken.

 

Uit klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat onze sterke punten zijn: no-nonsense, concrete adviezen en oplossingen, betrouwbaar, afspraken - tijdig - nakomen, goed bereikbaar. Daar zijn we trots op en doen steeds ons best dit te verbeteren!

 

Zoekt u een administratiekantoor in de buurt van Den Hoorn?

Bent u net gestart als ondernemer? Of levert uw huidige administratiekantoor / accountant / belastingadviseur niet meer de service en kwaliteit die u gewend was, bent u ontevreden, lopen de kosten uit de hand, wilt u niet door een computer geholpen worden maar door een mens? Ons kantoor is gevestigd aan de rand van Delft, goed bereikbaar vanuit Den Hoorn (en Schipluiden) en we komen graag met u in contact!

 

Spreekt het voorgaande u aan? Neemt u dan eens contact op met Evert Bijl, Jon Hulst of Erik van Kan, telefonisch op 015-2136746 of stuur een bericht en maak een afspraak om kennis te komen maken op ons kantoor in Delft.